Video

MUZIEKVIDEO

Muziek kan niet zonder videoclip. Er zijn talloze manieren om jouw muziek visueel tot uitspatting te brengen. Heb je specifieke wensen? Laat het weten. Frans denkt graag met je mee om tot een creatief voorstel te komen.

Videoclip
Voor een professionele videoclip bespreken we eerst jouw specifieke wensen. Daaruit ontwikkelen we een script en een plan van aanpak. Alles is mogelijk: van animatie en filmen op locatie, tot visuele effecten en professionele editing.

1. Three Times In A Row – Aron Raams
2. Ga Over Tot Actie – Cityboost
3. 1953 – Fredi Lancee
4. Oase van Licht – Roland Verstappen
5. Cynical Snake _ Ludovique
6. A SLow Day – Frans de Visser
7 Guru – Ferdi Lancee
8. Dish Of The Day – Gare Du Nord

Performance Clip
Frans heeft alle expertise in huis voor zowel fantastisch klinkende audio-opnames als het filmen en monteren van een sfeervolle video die bij jou past. Waarom zou je dit niet combineren?
Zo neem je in één dag een complete live video op.

Promo
Registreer jouw opnameproces in de studio op film. Deze wordt op een creatieve manier gemonteerd zodat hij dienst kan doen als teaser voor de release van je muziek.


VIDEOPRODUCTIE

Een beeld zegt meer dan duizend woorden; een video meer dan tienduizend. Niet gek dus dat 30 beelden per seconde een blijvende indruk achterlaten.

Video is een van onze grootste dagelijkse bronnen van informatie. Frans is er om jouw boodschap bondig en helder over te brengen. De combinatie van film met animatie en passende muziek helpt om jouw boodschap in een krachtige video te capturen. Of het nu gaat om productpromotie, job marketing of het informeren over een nieuwe werkwijze.

1. Introductie Easycruit – Reinier van Arkel
2. Portret – Michiel Sonnevijle
3. tagpoint -Intro animaties
4. Promo – Studio Cube
5. Inschrijf promo – Bossche Band Battle
6. Operatie uitleg rap – Medisch Centrum Alkmaar
7 TV Leader Eenhoornruiters – Omroep
8. Vacature filmpje – Limgroup

VRAGEN? MAIL ONS!
Heb je een vraag of wil je
|vrijblijvend
informatie ontvangen? Mail gerust:
fransdevisser@hotmail.com